პრიმიტიულმა სამზარეულომ, ისეთმა, როგორიც პირველყოფილ ადამიანებს ჰქონდათ, გაიარა თავისი განვითარების საკმაოდ გრძელი და რთული გზა, სანამ საბოლოოდ ნატიფ კულინარიულ ხელოვნებად არ გადაიქცა. არა ათეული და ასეული, არამედ ათიათასობით კერძი შექმნა მსოფლიო კულინარიამ მთელი ისტორიის მანძილზე. კერძებზე იმდენი წიგნი დაიწერა, რომ მათ გადაკითხვას ადამიანის სიცოცხლეც კი არ ეყოფა. თუმცა, ჩვენს თანამედროვეობაში, თან საქართველოში არსებობს ისეთი ჟურნალი, როგორიცა კულინ Art, სადაც მასთან ერთად თანამედროვე კულინარიას თქვენც შეგიძლიათ ფეხი აუწყოთ. უკვე მესამე ზაფხულია ჟურნალი ქართულ მედია სივრცეშია და ამჯერადაც ახალი ნომრის პრეზენტაციაზე მიგვიწვია.