ჟურნალი ნარგიზის გაზაფხულის ნომერი. მნიშვნელოვანი კულტურული თუ მოდური ამბები ჟურნალის ფურცლებზე

ჟურნალი ნარგიზის გაზაფხულის ნომერი. მნიშვნელოვანი კულტურული თუ მოდური ამბები ჟურნალის ფურცლებზე

პრიალა ჟურნალი ნარგიზი, რომელიც ყველაფერს აშუქებს, რაც დაკავშირებულია მოდასთან, კულტურასთან, ხელოვნებასთან და ცხოვრების სტილთან, მკითხველს უკვე მე-11 ნომერი შესთავაზა. გაზაფხულის ნომრის პრეზენტაციაზე კი თავისი ერთგული მკითხველები და ჟურნალის გმირები მიიპატიჟა. გაზაფხულის ნომერი, როგორც წინამორბედები, ახლაც მნიშვნელოვან თემებს ეხება, როგორებიცაა გასული თბილისის მოდის კვირეულის ამბები ან რჩევები ქალბატონებისთვის, თუ როგორ უნდა მოემზადონ ცხელი ზაფხულის სეზონისთვის. მე-11 ნომრის ყდას ცნობილი და ძალიან წარმატებული მსახიობი, ია სუხიტაშვილი ამშვენებს. მკითხველს კი მისი საინტერესო ისტორიის წაკითხვის შესაძლებლობა აქვს.

May 29, 2018 / 11:45 pm

TOP გადაცემები

Facebook

რეკლამა

მსგავსი სიახლეები

მზიურში ფოტო გამოფენა „დაიცავით თქვენი უფლებები“ გაიმართა

გაიმართა გამოფენა, სახელწოდებით „დაიცავით თქვენი უფლებები“. ორგანიზაცია უკვე 9 წელია წარმატებით ახორციელებს, ადგილობრივ და საერთაშორისო პროგრამებს, როგორც ამერიკის შეერთებულ შტატებში, ასევე ევროპის სხვა ქვეყნებშიც.

ყველაზე ცხელი და პრიალა ჟურნალი “სითი” 8 წლის გახდა

„სითიმ“ აქტუალობა არასდროს დაკარგა და ის უკვე 8 წლისაა. დაბადების დღის აღნიშვნა კი განსაკუთრებულად გადაწყვიტა და ყველა ის ადამიანი ერთ სივრცეში შეკრიბა, რომლებიც სითის გმირები ერთხელ მაინც ყოფილან.

ნიშ პარფიუმერიის ქსელ “არომა ბუტიკს” სამი ახალი ბრენდის სუნამო დაემატა

საოცარი სურნელება, იგივე “არომა ბუტიკი”, ნიშური პარფიუმერიის ქსელს წარმოადგენს და მომხმარებლებს საუკეთესო პარფიუმერების მიერ შექმნილი ნიშ სუნამოების მრავალფეროვანი არჩევანით ანებივრებს. რომელი ახალი ბრენდების პრეზენტაცია გაიმართა აღნიშნულ ბუტიკში, იხილეთ ჩვენს სიუჟეტში.

ქართული ღვინისა და ალკოჰოლური სასმელების კომპანიამ საკულტო ღვინოების პრეზენტაცია გამართა

კომპანია წყნარი ღვინის, ცქრიალა ღვინისა და მაღალ ალკოჰოლურ პროდუქტებს აწარმოებს, რომელიც „თამადას“, „ძველი თბილისის“, „ადამანტის“, „ვისმინოსა“ და „ელიბოს“ სახითაა ცნობილი. ასევე, როგორც "ჯიევესის" წარმომადგენლებმა გაგვანდეს, კომპანია სულ მალე მომხმარებელს საკუთარი ვენახებიდან ბიო-ტექნოლოგიის გამოყენებით შექმნილ ღვინოს წარუდგენს.

ბევრი ექსკლუზივი და სხვადასხვა რეცეპტები ჟურნალი “კულინარტისგან”

ერთი სიტყვით, „კულინარტი“ ეს არის ჟურნალი გურმანებისთვის. ზაფხულის ნომერი კი კიტრის კვირეულს ეხმიანება, ჟურნალში მკითხველს კიტრისგან დამზადებული კოქტეილების და სხვადასხვა რეცეპტების წაკითხვის შესაძლებლობა აქვთ.

რეკლამა